قابل توجه کليه دانشجويان تحصيلات تکميلي گروه مهندسي شيمي

با سلام،
           به اطلاع مي‌رساند آقاي مهندس محمدحسن پيوندي، فارغ التحصيل موفق دهه 50 دانشگاه فردوسي مشهد و معاون محترم مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي ايران، اخيرا از سوي موسسه بين‌المللي اطلاعات و آمار صنعت پتروشيمي (ICIS) به عنوان بيستمين مدير قدرتمند صنعت پتروشيمي جهان انتخاب شده است.
         به همين مناسبت مراسم تقديري همراه با سخنراني علمي ايشان در ساعت 12-10 روز دوشنبه 95/01/23 در سالن خواجه نصيرالدين طوسي دانشكده مهندسي برگزار مي‌شود.
        با توجه به اهميت حضور ايشان در دانشكده و از آنجايي كه جلسه مذكور تحت پوشش خبري صدا و سيما و ديگر رسانه‌ها نيز قرار خواهد گرفت، لذا حضور كليه دانشجويان تحصيلات تكميلي در جلسه مذكور الزامي مي باشد.

مدیر گروه مهندسی شیمی